Обележена је слава Центра за културу и образовање Раковица

У Центру за културу и образовање Раковица, обележена је слава Дан Св. Ћирила и Методија, у присуству бројних званица и почасних гостију. Церемонију је водио јереј Ненад Ђурђић из цркве Св. Апостола Вартоломеја и Варнаве. У част празника наше установе, приређен је и пригодан културно уметнички програм. Госте је у име колектива поздравила директорка Центра за културу и образовање Раковица, госпођа Маријана Бутулија. Овом приликом се захваљујемо свима који заједно са колективом Центра учествовали у организацији и реализацији програма и свима који су нам се придружили у прослави нашег дана.

Детаљније

Humanitarni koncert za pomoć Sigurnoj kući u Rakovici

HUMANOST NA DELU

 

Veliki humanitarni koncert za pomoć Sigurnoj kući održan je 23.maja od 20 časova u prepunoj sali Centra za kulturu i obrazovanje Rakovica.

U susret obeležavanju slave Sveti Kirilo i Metodije, Centar za kulturu i obrazovanje Rakovica priredio je koncert humanitarnog karaktera i na ovaj način se pridružio širokoj društvenoj akciji koja u fokus javnosti postavlja brigu o žrtvama nasilja u porodici.

Детаљније

Veče ruske pesme i poezije

U Galeriji Centra za kulturu i obrazovanje Rakovica, u sredu 22. maja 2018. godine, održano je veče ruske pesme i poezije.  Događaju, koji je organizovan uoči slave Centra za kulturu i obrazovanje Rakovica je prisustvovao veliki broj učesnika i posetilaca.

U nastavku vesti možete pogledati galeriju odabranih slika.

 

Детаљније

Вече руске песме и поезије

Уочи обележавања славе Центра за културу и образовање Раковица, Св. Ћирила и Методија, у уторак 22. маја у 19 часова, одржаће се Вече руске песме и поезије.

Програм се организује у галерији Центра.

Очекујемо вас!

 

 

 

 

Gostovanje predstave Centra na sceni Raša Plaović

У четвртак 17. маја, на сцени Раша Плаовић, Народног позоришта у Београду, гостовала је представа Центра за културу и образовање Раковица Сцене из живота владике Николаја. Премијера драме протођакона др Љубомира Ранковића, у адаптацији Жељка Хубача и режији Владимира Лазића, била је централни догађај традиционалне манифестације Пут духовности, коју Центар организује и реализује у сарадњи с манастиром Раковица и уз благослов Његове Светости Патријарха Иринеја.

Детаљније

Викенд у дечјем позоришту Цврле

Драги другари,

и овог викенда ће се одиграти две представе на сцени Центра за културу и образовање Раковица, у редовним терминима: у суботу у 17 часова и у недељу у 12 часова.

Очекујемо вас!

 

Детаљније

Промена писма

SIGURNA KUĆA ZA ROCK’N’ROLL

Календар активности

Kalendar dešavanja-1

Centar-za-kulturu-Rakovica-logo