Посета званичнице Министарства културе

Данас смо у оквиру традиционалне манифестације Дечји сајам, угостили госпођу Славицу Трифуновић, помоћницу министарке културе и информисања Маје Гојковић.
Госпођа Славица Трифуновић је обишла актуелну изложбу академског сликара мр Душана Д. Петровића у нашој реновираној галерији. У пратњи директорке ЦКО Раковица госпође Маријане Бутулије, упознала се и са програмом нашег позоришта и имала је прилику да присуствује проби нове дечје представе, чија се премијера очекује ускоро.
У разговору са директорком Центра, госпођа Славица Трифуновић је имала прилику да се упозна са целокупним радом и програмом Центра, који је свеобухватан и богат, који деценијама уназад негује висок културни, уметнички и образовни ниво.
Испред Пословног центра Раковице смо примили госпођу Душицу Стојковић, која је нашу гошћу упознала са богатствима општине Раковица, историјом и богатом културном и туристичком понудом наше општине.
Била нам је част да угостимо представницу Министарства културе и да том приликом представимо рад Центра, али и удружења и школа која раде у оквиру Центра.