ШКОЛА ЦРТАЊА И СЛИКАЊА ГВАШ

Школа цртања и сликања ГВАШ ради са полазницима различитог узраста, који су подељени у 3 групе:

група полазника од 5 до 8 година, ГВАШИЋИ, средом од 19ч – 20ч и суботом од 19ч – 20ч.
група полазника од 9 до 12 година, ШКОЛАРЦИ, средом од 20ч. – 21:30ч. и суботом од 20ч. – 21:30ч.
група полазника од 13 до 18 година. ТИНЕЈЏЕРИ, која подразумева припрему за пријемне испите за ликовне школе и факултете, уторком од 20ч. – 22ч. и петком од 20ч. – 22ч.

– ЦЕНА МЕСЕЧНЕ ЧЛАНАРИНЕ ЈЕ 3300 РСД. (Попуст за два детета по 3000 РСД.)

Старосне границе групе одговарају у потпуности педагошким циљевима и задацима ликовних вежби које полазник може да савлада и реализује на часу. Ликовни медији (цтрање, лавирани цртеж, сликање, моделовање, колажирање…) и ликовне технике (угљен, оловка, гваш, темпера, водене боје, пастел боја, пулпа, глинамол…), су такође прилагођене узрасту. Са децом, млађом и старијом, радимо у форми ликовне радионице где они развијају и откривају свој таленат експериметишући са различитим материјалима. Они цртају, сликају, лепе, спајају, колажирају и сецкају ставарајући један маштовит и оригиналан свет.

Од старијих полазника се очекује да савладају основе аналитичког цртања и сликања рада по моделу. Мртва природа, гипсани или жив модел су главни предмет таквих часова и сви они брзо науче основе сликарског заната.
Овде имате прилику да видите неке од радова ученика који су настали на нашим часовима и да се упознате са живом и радном атмосфером која у њима влада. Погледајте их пажљиво. Можда ћете пронаћи свој мотив који вас нагони да нешто нацртате, насликате или лепо направите.

За све додатне информације у вези рада школе јавите се предавачу, ликовном уметнику и педагогу,

Анити Ал-анбаки, на број телефона : 063/7890-158 или на имејл: kcrakovica.anita@gmail.com

Добродошли!