Вести

Хит представа “Браколомије”

У суботу 1. децембра на вечерњој сцени Центра за културу и образовање Раковица, биће одиграна једна од тренутно најпопуларнијих позоришних представа: „Браколомије“.

Да ли сте се икада питали, шта вам је то требало у животу? И какву то магичну моћ има реч “да” коју изговарамо пред сведоцима, да нам се очи отворе тек посто смо је изговорили?

Представа БРАКОЛОМИЈЕ, даће вам одговор на ова, и на још многа друга питања која себи постављамо од кад је света и века, од кад је мушкараца и жена.

На духовит, сатиричан, живахан и позоришно узбудљив начин, представа обрађује све најтипичније проблеме у брачним односима. Кроз призму помало помереног шоу програма пратимо брачне парове, њихове несугласице, непомирљиве разлике и духовите начине којима се боре свако за своју страну.

Уз сценографију и костиме пуне живих колорита, ведру и пулсирајућу музику, и хитру и надахнуту игру прослављених глумаца нашег националног театра, моћи ћете да уживате у целом спектру најдуховитијих проблема у мушко женским односима, а да на крају и сами процените који пар заслужује епитет “најгорег брачног пара” и тиме заслужује да освоји главну награду емисије БРАКОЛОМИЈЕ – бесплатну наградну бракоразводну парницу.

Играју: Калина Ковачевић, Александар Срећковић Кубура, Ненад Стојменовић, Бојана Стефановић

Карте можете купити у претпродаји по цени од 400 динара, сваког дана у Центру за културу и образовање Раковица од 9-17 часова. Претпродаја важи до 30. новембра.

На дан представе, карте ће коштати 500 динара. Резервације и информације на: 3582 493 сваког радног дана, а викендом на: 061 65 88 286.