Blog

ФЕСТИВАЛ ПОБЕДНИКА ФЕСТИВАЛА – ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ!

ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Поштована публико,

Обавештавамо вас о измени програма друге Фестивалске вечери, у уторак 14. новембра 2023. године у Центру за културу и образовање Раковица.

Нажалост, због болести глумице Ане Бретшнајдер, Народно позориште Тимочке Крајине „Зоран Радмиловић“ из Зајечара неће бити у могућности да изведе представу „Електра“ као што је првобитно планирано.

Уместо представе „Електра“, на Фестивалу ће Народно позориште Тимочке Крајине „Зоран Радмиловић“ из Зајечара извести комедију „Покондирена тиква“ Јована Стерије Поповића, у адаптацији и режији Оливере Викторовић Ђурашковић.

„Покондирена тиква“ је неодољива комедија славног Јована Стерије Поповића, писца и једног од најбољих српских комедиографа свих времена, уједно и оснивача српске драме.

У овом делу Јован Стерија Поповић је исмејао главну јунакињу, Фему, која, лудујући за „ноблесом“, настоји да побегне из свог занатлијског (опанчарског) света и да се пробије у више друштвене кругове

Карте које сте већ купили за представу „Електра“ важе за ову измену програма. Међутим, ако не желите да присуствујете представи „Покондирена тиква“, имате могућност да затражите поврат новца.

Све информације о томе како да затражите поврат новца, можете добити на благајни Центра за културу и образовање Раковица.

Хвала вам на разумевању и подршци.

Ваш Центар за културу и образовање Раковица!

 

previousnext