Вести

„Буди пажљив и сналажљив“ 2020.

Данас је у Центру за културу и образовање Раковица, одржан први део традиционалне манифестације „Буди пажљив и сналажљив“, коју Центар организује у сарадњи са Градском општином Раковица, већ пет година.
Циљ манифстације је унапређење саобраћајног васпитања и образовања с циљем стицања знања и навика ученика основних школа, за безбедно учешће у саобраћају.
Учесници данашње образовно – креативне радионице су били ученици из свих основних школа са територије општине Раковица, полазници шестог разреда. Модераторке радионице су Данијела Оцокољић и Јелена Луцић.
Манифестација „Буди пажљив и сналажљив“ одржава се у склопу програма „Безбедности саобраћаја на територији ГО Раковица“ у коме учествују ГО Раковица и Секретаријат за саобраћај Града Београда.
Данашњу креативну радионицу су посетили и председник ГО Раковица Милош Симић и чланови општинског већа Новица Барјактаревић и Владимир Ковачевић.
За сутра је планиран квиз, на коме ће ученици примењивати знања стечена до сада, као и на данашњој радионици. За победнике сутрашњег квиза су обезбеђене награде, а сви ученици ће добити пригодне поклоне.