Blog

ПОДЕЛА ВАУЧЕРА ЗА БЕСПЛАТНУ ПРИПРЕМНУ НАСТАВУ ЗА МАЛУ МАТУРУ 2024.

Вечерас је у свечаној сали Центра за културу и образовање Раковица одржан родитељски састанак и подела ваучера поводом бесплатне припремне наставе за полагање Мале матуре.

Родитељи пријављених ђака су имали прилику да се упознају са организаторима и предавачима, као и са програмом наставе и свим важним детаљима организације и рада.

Центар за културу и образовање Раковица уз покровитељатво градске општине Раковица, шесту годину за редом организује овакав бесплатни садржај и излази у сусрет потребама својих суграђана. Бесплатне садржаје, различитог типа и обима, континуирано организујемо током целе године поштујући потребе и молбе наших раковчана.

На бесплатне образовне садржаје Центра за културу и образовање Раковица ове године, пријавило се преко 500 ђака. Због тога смо проширили капацитете и организовали више група него прошле године.

У уторак 20. фебруара у 19 часова, биће организован родитељски састанак и наставак поделе ваучера поводом почетка бесплатне припремне наставе за малу матуру из српског језика и математике у великој сали општине Раковица.

Желимо нашим малим матурантима пуно успеха и добрих бодова!

previousnext