Вести

БЕСПЛАТНИ САДРЖАЈИ ЗА СВЕ УЗРАСТЕ

БЕСПЛАТНИ САДРЖАЈИ ЗА СВЕ УЗРАСТЕ

У Центру за културу и образовање Раковица ће се у периоду од 1. децембра 2019. године, до 1. марта 2020. године, организовати низ бесплатних садржаја за све узрасте.

Само током прошле године, одржано је преко двадесет бесплатних садржаја у четири циклуса, у којима је учествовало преко три стотине полазника. Бесплатне садржаје за наше суграђане организујемо сваке године, ослушкујући потребе, сугестије и молбе наших посетилаца и корисника наших услуга и програма.

Управо због великог интересовања и изузетног одзива наших суграђана, проширили смо понуду наших садржаја.  Организовали смо: креативне, ликовне, музичке и образовне радионице и школе, које воде професори и реномирани стручњаци из области културе, образовања и уметности.

Пријаве се примају до попуне места, на званични имејл Центра: kcrakovica@gmail.com

или позивом на број телефона 3582 493.  Потребно је да нам доставите: име и презиме, контакт телефон и имејл. Код пријављивања деце, молимо вас да нам доставите пуно име и презиме детета и контакт податке једног родитеља (име и презиме, контакт телефон и имејл).

 

Детаљне информације и подаци о пријавама на појединачне радионице и школе, објављене су на сајту Центра и нашим страницама на друштвеним мрежама.

***

  1. ЛИКОВНА РАДИОНИЦА

Радионица сликања за старије основце:

– Једнонедељни курс сликања. (Сликање техником гваша, темперама и акрилним бојама. Основе ахроматског и хроматског сликања на картону. Рад по моделу или задатој теми.)

Термин: понедељком од 20.00 – 21.30

Радионица цртања за средњошколце

– Једнонедељни курс цртања. (Аналитичко цртање техником угљена, оловком или тушем на папиру. Основе аналитичког цртања по моделу или задатој теми.)

Термин: недељом од 20.00 – 21.30

Радионицу води дипл.ум. Петар Гољовић Крас.

 

  1. БАЛЕТ ЗА ДЕЦУ

Организујемо бесплатну тромесечну школу балета за децу.

Термини: узраст 3-6 година (две групе) : понедељак и среда од 17.00 часова , узраст 7-11 година (две групе): понедељак и среда од 20.15 часова

Школу води: балетски студио „Мага Магазиновић“

 

  1. ШКОЛА ЕНГЛЕСКОГ ЈЕЗИКА

Oрганизујемо бесплатну школу енглеског језика за предшколце у трајању од три месеца.

Термини:  понедељак у 16.15 часова  и  петак у 16.15 часова.

Часове држи:  школа страних језика „Rainbow“

  1. РОК ХОР

У склопу бесплатног едукативног програма одржаће се једна радионица сертификованог едукативног програма GENIUS ROCK , подржаног од стране Министарства Културе и информисања , Министарства омладине и спорта, Републике Србије и ЈП ЕПС.

Узраст: деца од 6-15 година

Термини: субота и недеља од 9.30-10.30

Радионицу уз надзор Јоване Обрадовић воде: Адријана Никић – професор МА Виолине, Милица Михајловић – студент музичке педагогије ФМУ и Јелена Јоксимовић – вокални инструктор

  1. ШКОЛА ГИТАРЕ

Покренута је и бесплатна школа у којој ће полазници савладати основе свирања. Термини ће бити одређени након формирања групе, сходно могућностима полазника.

Школу гитару води: професор Никола Старчевић

  1. ШКОЛА ПЕВАЊА

Један од најпопуларнијих програма за све узрасте је и школа певања. Под професионалним вођством Милице Илић, полазници ће моћи да тренирају свој глас и наступ.

Термин: субота у 13.00 часова