Вести

Бесплатна припрема за полагање мале матуре и упис на факултете

У Центру за културу и образовање Раковица биће организовани БЕСПЛАТНИ садржаји у периоду од 01. децембра 2019. године, па све до 1. јуна 2020. године.

Због великог успеха и одзива ученика на програм припреме за полагање завршних испита у основним школама и пријемних испита на факултетима, које смо организовали током 2019. године, понављамо бесплатан програм припрема. Овог пута га продужавамо и обогаћујемо.

Од 15. јануара 2020. године, организоваћемо бесплатну:

  • ПРИПРЕМУ ЗА МАЛУ МАТУРУ
    • Припремни часови из математике и српског језика.
  • ПРИПРЕМУ ЗА УПИС ФАКУЛТЕТ ОРГАНИЗАЦИОНИХ НАУКА И ЕКОНОМСКИ ФАКУЛТЕТ И СЛ.
    • Припремни часови из математикае.

Бесплатни садржаји су намењени пре свега нашим младим и најмлађим суграђанима с територије градске општине Раковица и њиховим потребама.

Припрему за малу матуру и упис на факултет држе активни реномирани професори, са дугогодишњим педагошким искуством и искуством у припреми ђака за уписе у средњу школу и факултете.

У разговору са корисницима наших услуга, усмерили смо све креативне снаге у организацију садржаја који ће у највећој мери одговорити њиховим потребама.

Припреме за полагање мале матуре и упис на факултете, почињу од 15. јануара 2020. године.

Пријаве се примају на мејл: matura.rakovica@gmail.com до попуне места.

Детаљније информације о бесплатним садржајима биће на време, објављене на сајту Центра за културу и образовање Раковица www.ckorakovica.com и друштвеним мрежама Центра.