Blog

Пуно среће нашим драгим матурантима

У недељу 9. јуна су у Центру за културу и образовање Раковица, одржани завршни часови из српског језика и математике, у оквиру припрема за полагање мале матуре.
 
Директорка Центра, госпођа Маријана Бутулија је свим полазницима поделила поклоне, пожелевши им пуно успеха како на испитима који их очекују, тако и у будућем школовању.
 
Центар за културу и образовање Раковица је у периоду од 2. фебруара до 9. јуна, организовао бесплатну школу за припрему мале матуре, бесплатну припрему из математике и финансијског рачуноводства за упис на факултете и припрему испита.
 
Бесплатне садржаје различитог типа смо организовали и раније, поштујући потребе и молбе наших раковичана. Ове године међутим, направили смо озбиљан искорак у правцу формирања средишта едукације деце и младих, као и помоћи у области професионалне оријентације. Све са жељом и циљем да Центар за културу и образовање постане и остане истински центар и полазиште образовања, уметности и културе за све наше суграђане.
 
На бесплатну припрему за полагање мале матуре и пријемних испита Центра за културу и образовање Раковица пријавило се око 200 основаца и средњошколаца.
На родитељском састанкку, одржаном 1. фебруара у Центру, примили смо полазнике и њихове родитеље и упознали их са програмом бесплатне наставе, који је уследио у наредним месецима.
 
Припремну настава за полагање мале матуре, из српског језика и из математике, као и припрему за упис на факултете је водило седам предавача. У питању су еминентни, професионални педагози, у активној служби, који имају драгоцено и дуготрајно искуство у педагошком раду са децом и припремама за упис на виши ниво школовања.
 
• Биљана Ристић, професорка математике
• Јелена Летић, професорка математике
• Невена Копривица, професорка математике
• Витомир Радосављевић, професорка математике
• Драгана Вукосав, професорка српског језика и књижевности
• Јасмина Сенић, професорка српског језика и књижевности
• Ана Живковић. Професорка српског језика и књижевности
 
Овим путем желимо да се захвалимо и њима и њиховој посвећености и професионализму.
 
Према речима Ане Живковић, професорке српског језика и књижевности: „После четири месеца рада, учења, труда, смејања, брига, уживања, тестова, испитивања и обнављања, са поносом можемо да кажемо да смо завршили један леп и важан пројекат, пројекат у коме смо сви заједно дали свој максимум.
Сада чекамо наше ђаке да потрвдимо успех и заокружимо ову лепу причу.“
 
ЖЕЛИМО ВАМ ПУНО УСПЕХА НА ИСПИТИМА И ДАЉЕМ ШКОЛОВАЊУ!
 
Ваш Центар
previousnext