Вести

HomeМузички програмЗа љубитеље рок музике, блуза и панка – Дан заљубљених у Сигурној кући за РОКЕНРОЛ

За љубитеље рок музике, блуза и панка – Дан заљубљених у Сигурној кући за РОКЕНРОЛ

Сигурна кућа за РОЦК’н’РОЛЛ и у новој години наставља да ради пуном паром!

14. фебруара, за дан који има посебан значај за све заљубљене душе, спремили смо нешто заиста посебно: наступ „Шкртица“.

Нови спектакл у Центру за културу и образовање Раковица је и прилика за све заљубљенике у хард рок, блуз, психоделију и панк да уживају у врхунској свирци.

Зоран Костић Цане, фронтмен „Партибрејкерса“ је певач сасвим новог састава „Шкртице“, састављеног од музичара из неколико култних београдских бендова. Супергрупу осим Цанета цине гитаристи Борис Младеновић (Јарболи) и Владимир Коларић (Велики презир), басиста Бошко Мијушковић и бубњар Данило Луковић (оба из Страигхт Мицкеy анд тхе Боyз).

„Шкртице“ су мали ад хок непретенциозан бенд, мешавина психоделије, хард рока, блуза експерименталне музике. Окупљен да би се са пуно емоција осврнули на живот који се дешава око нас и у нама, бенд се обраћа људима са жељом да их натера да се мењају, посвете стварима које воле, не остају равнодушни и пробуди жељу за животом. Теме које се провлаче кроз текстове нужне су у времену у ком живимо, а снага музике коју су донеле „Шкртице“ свакако вас неће оставити равнодушним.

Центар за културу и образовање Раковица и Сигурна кућа за РОЦК’н’РОЛЛ Вас позивају да за Дан заљубљених заједно уживамо у одличној музици и још једном рок спектаклу.

Концерт почиње у 21 час.

Улазнице по цени од 600 динара у претпродаји и 700 динара на дан концерта могу се купити сваког дана на благајни Центра за културу и образовање Раковица.

Информације и резервације: 011/3582 493