Вести

Репертоар дечјег позоришта за фебруар 2021. године

РЕПЕРТОАР ЦВРЛЕ

ФЕБРУАР 2021. године

 

  1. 0 фебруар, субота од 17:00 час. – „Успавана лепотица“, Maximus Art
  2. фебруар, недеља од 12:00 час. – „Чаробна шаргарепа“, Игор Мађионичар

 

  1. фебруар, субота од 17:00 час. – „Потрага за крилима“, Театар Вера
  2. фебруар, недеља од 12:00 час. – „Аска и вук“, Кофер театар

 

  1. фебруар, субота од 17:00 час. – „Петар Пан“, ЦКО Раковица ЦВРЛЕ
  2. фебруар, недеља од 12:00 час. – „Светлуцава и Сјајна“, позориште Јеленица

 

  1. фебруар, субота од 17:00 час. – „Цврчак и мрав“, Шарени сунцокрети
  2. фебруар, недеља 12:00 час. – „Мала сирена и принц Небојша“, ЦКО Раковица ЦВРЛЕ