Вести

КОНКУРС ЈЕ ЗАВРШЕН! – БЕСПЛАТНА ПРИПРЕМНА НАСТАВА ЗА МАЛУ МАТУРУ

КОНКУРС ЈЕ ЗАВРШЕН!

ОБАВЕШТАВАМО ВАС ДА ЈЕ НА  КОНКУРСУ ЗА БЕСПЛАТНУ ПРИПРЕМНУ НАСТАВУ ЗА МАЛУ МАТУРУ ПРИЈАВЉЕНО 500 УЧЕНИКА,

ПОПУЊЕНА СУ СВА МЕСТА И КОНКУРС ЈЕ ЗАВРШЕН У ПОНЕДЕЉАК 24. ЈАНУАРА У 14 ЧАСОВА!

 

Центар за културу и образовање Раковица, четврту годину за редом, организује бесплатну припремну наставу за малу матуру из српског језика и математике, за ученике свих основних школа са територије Раковице.

Ове године,  пријавило се 500 ученика. Због тога смо проширили капацитете и организовали дупло више група него прошле године.

Припремна настава за полагање мале матуре, из српског језика и из математике одржаваће се од 12. фебруара до 12. јуна, сваке суботе и недеље, од 9 до 20.30 часова, у учионицама  Центра за културу и образовање Раковица и Машинске школе „Радоје Дакић“.

Часове ће држати реномирани професори, са искуством у раду на припреми за малу матуру.

Поштујући епидемиолошке мере и безбедност деце и професора, часови ће бити организовани по мањим групама.

 

Детаљније информације, спискови ученика по групама, тачна сатница и биографије професора, биће на време објављене на сајту Центра за културу и образовање Раковица www.ckorakovica.com и на друштвеним мрежама Центра.

 

Четврту годину за редом, направили смо озбиљан искорак у правцу формирања средишта едукације деце и младих, као и помоћи у области професионалне оријентације. Све са жељом и циљем да Центар за културу и образовање постане и остане истински центар и полазиште образовања, уметности и културе за све наше суграђане.