Blog

HomeМузички програмХуманитарни концерт за помоћ Сигурној кући у Раковици

Хуманитарни концерт за помоћ Сигурној кући у Раковици

У сусрет обележавању славе „Свети Кирило и Методије“, Центар за културу и образовање Раковица организује ХУМАНИТАРНИ КОНЦЕРТ ЗА ПОМОЋ СИГУРНОЈ КУЋИ У РАКОВИЦИ, у среду, 23. маја у 20 часова.

У великој сали Центра за културу и образовање Раковица наступа Омладински оркестар под управом Славка Митровића Цалета, Школа народног певања – радијска и вокална стилизација Весна Димић и Биљана Петковић, Певачко друштво „Прело“ и културно – уметничка друштва Раковице: КУД „Димитрије Котуровић“, КУД „Младост Авала“, КУД „Бранко Марковић“, КУД „Лазар Хребељановић“.

Концерт је хуманитарног карактера и сва прикупљена средства биће Сигурној кући за помоћ женама и деци, жртвама породичног насиља.

Сигурна кућа у Раковици обезбеђује сигурност, безбедан и бесплатан смештај и храну, психосоцијалну подршку и правну помоћ.

Позивамо вас да куповином улазнице подржите нашу хуманитарну акцију и један од изазова пред којим се налази систем заштите жена од насиља. Циљ је успостављање одрживог механизама за економско оснаживање жена које су преживеле насиље како би биле у могућности да обезбеде своју економску независност и умање вероватноћу повратка у насилно окружење.

Улазнице по цени од 300 динара могу се купити у Центру за културу и образовање Раковица сваког дана од 09 до 19 часова.

previousnext