Blog

ДЕЧЈЕ ПОЗОРИШТЕ „ЦВРЛЕ“ – РЕПЕРТОАР ЗА МАРТ 2023.

РЕПЕРТОАР ЗА МАРТ 2023. :

04. март, субота од 17час. – ,,Хари Потерић’’ ЦКО Раковица
05. март, недеља од 12час. – ,,Чаробна шаргарепа’’ – Игор Мађионичар

11. март, субота од 17час. – ,,Авантуре Пипи другe чарапe – Хајде обрадуј дан
12. март, недеља од 12час. – ,,Пепељуга’’ – ЦКО Раковица

18. март, субота од 17час. – ,,Весели саобраћај’’ – Трупа Мака
19. март, недеља од 12час. – ,,Аска и вук’’ – Кофер театар

25. март, субота од 17час. – ,,Црвенкапа и збуњени вук’’ – ЦКО Раковица
26. март, недеља од 12час. ,,Мала сирена и принц Небојша’’ – ЦКО Раковица

Screenshot_2
Screenshot_1
previousnext