Blog

ДЕЧЈЕ ПОЗОРИШТЕ „ЦВРЛЕ“ – РЕПЕРТОАР ЗА АПРИЛ 2023.

РЕПЕРТОАР ЗА АПРИЛ 2023. :

  1. април, субота од 17час. – ,,Мачак у чизмама’’ – Позориште сањалиште
  2. април, недеља од 12час. – НЕМА ПРЕДСТАВЕ – Велики раковачки карневал
  1. април, субота од 17час. – ,,Успавана лепотица’’ – Кофер театар
  2. април, недеља од 12час. – ,,Потрага за крилима’’ – Продукција Пушкаров
  1. април, субота – НЕМА ПРЕДСТАВЕ – Ускршњи празници
  2. април, недеља – НЕМА ПРЕДСТАВЕ – Ускршњи празници
  1. април, субота од 17час. – ,,Краљево ново одело’’ – ЦКО Раковица
  2. април, недеља од 12час. ,,Петар Пан’’ – ЦКО Раковица
  1. април, субота од 17час. – ,,Меда Педингтон’’ – Продукција Саша Пантић
  2. април, недеља од 12час. ,,Цеца переца’’ – Продукција Јеленица

 

Screenshot_1
Screenshot_2
previousnext