Вести

Викенд код Цврлета

У суботу 7. децембра у 17 часова, на дечјој сцени Цврле, ЦКО Раковица, гостоваће Кофер театар са представом “Снежна краљица”, у адаптацији и режији Ане Павловић.

Играју: Ана Павловић, Никола Симић, Александра Рукавина.

Трајање представе је  око 45 минута. Представа је намењена узрасту од 4 до 12 година.

Класична бајка Ханса Кристијана Андерсена, добро позната деци и одраслима, адаптирана и прилагођена данашњим малишанима…

Прича о борби између добра и зла, о пријатељству и љубави, испуњена музиком и хумором, са јасном поруком на крају.

***

У недељу 8. децембра у 12 часова, у дечјем позоришту „Цврле“, гостоваће трупа Una Saga Serbica, с представом „Аладин“.
Представа је намењена узрасту од 4 до 12 година.

Мјузикл за децу, у извођењу трупе Una Saga Serbica, ‘’АЛАДИН’’, рађен је на музику композитора Карла Дејвиса, која је написана за истоимени балет.

Аладин, сиромашан младић, заљубљује се у прелепу принцезу Јасмин. У његовим покушајима да је очара својом игром, помаже му добри и смотани Дух из чаробне лампе. У међувремену, покварени краљев саветник Џафар покушава, да Аладину украде лампу и освоји Јасмин. Аладина Дух претвара у принца који успева да спречи Џафара и да освоји принцезу.
Представа са доста акробација, балета, степа, џез балета и комике, направљена да сликовито дочара деци ову прелепу причу.

***

Цена карте је 300 динара, свака трећа купљена карта кошта 150 динара. Резервације су потребне само у случају организованих групних посета и прослава рођендана.