Вести

HomeПозоришни програмВечерња сценаВечерња сцена: ЛАРИ ТОМПСОН

Вечерња сцена: ЛАРИ ТОМПСОН

У недељу, 03. јуна у 20 часова на сцени Центра за културу и образовање Раковица биће изведена представа „Лари Томпсон“ Театра Лево, по тексту Душана Ковачевића, у режији Угљеше Шћепановића.

О ПРЕДСТАВИ

„…после сваке представе имам прелом душе…” – Душан Ковачевић

О РЕДИТЕЉУ

Угљеша Шћепановић (Дарко Пурић) је глумац, редитељ и доктор. Дипломирао је на Медицинском факултету у Београду. Режирао је представе за децу и одрасле. Награђиван је за режију на  многобројним фестивалима. Живи и ради у Београду. Тренуто је ангажован као глумац и редитељ у Театру Лево.

ТЕАТАР ЛЕВО и АКУД ИВО ЛОЛА РИБАР

Театар Лево је позориште  АКУД-а „Иво Лола Рибар“ које постоји колико и сама „Лола“ – од 1944. године.  Репертоар Театра ”ЛЕВО” заснива се на текстовима афирмисаних српских и светских аутора и сублимира традицију коју театар у Лоли има од свог оснивања.

Академско културно – уметничко друштво ”Лола” је преко седам деценија посвећено неговању и афирмацији традиционалних, образовних, културних и уметничких вредности Србије и њиховој презентацији  у земљи и иностранству.

Представа је хуманитарног карактера и целокупан приход од продаје улазница намењен је за лечење девојчице Тамаре Ђорђевић која живи на општини Раковица.

Улазнице по цени од 300 динара можете купити сваког дана од 09 до 19 часова у Центру за културу и образовање Раковица.

Информације и резервације: 011/3582 493