Вести

ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ – КОНКУРС ЗА БЕСПЛАТНУ ПРИПРЕМНУ НАСТАВУ ЗА МАЛУ МАТУРУ ЈЕ ЗАВРШЕН!

⚠️ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ – КОНКУРС ЈЕ ЗАВРШЕН!⚠️
 
ОБАВЕШТАВАМО ВАС ДА СУ НА КОНКУРСУ ЗА БЕСПЛАТНУ ПРИПРЕМНУ НАСТАВУ ЗА МАЛУ МАТУРУ ПОПУЊЕНА СВА МЕСТА И КОНКУРС ЈЕ ЗАВРШЕН У ЧЕТВРТАК 12. ЈАНУАРА У 14:30 ЧАСОВА!
 
Центар за културу и образовање Раковица, пету годину за редом, организује бесплатну припремну наставу за малу матуру из српског језика и математике, за ученике свих основних школа са територије Раковице.
 
Припремна настава за полагање мале матуре, из српског језика и из математике одржаваће се од 11. фебруара 2023. године и трајаће до 11. јуна 2023. године. Сваке суботе и недеље, у просторијама Центра и учионицама МШ „Радоје Дакић“, часове ће држати реномирани професори, са искуством у раду на припреми за малу матуру. 
 
Детаљније информације, спискови ученика по групама, тачна сатница и биографије професора, биће на време објављене на сајту Центра за културу и образовање Раковица www.ckorakovica.com и на друштвеним мрежама Центра.
 
Пету годину за редом, направили смо озбиљан искорак у правцу формирања средишта едукације деце и младих, као и помоћи у области професионалне оријентације. Све са жељом и циљем да Центар за културу и образовање постане и остане истински центар и полазиште образовања, уметности и културе за све наше суграђане.