Blog

УПИС У ШКОЛУ ЦРТАЊА И СЛИКАЊА ГВАШ

Имамо сјајне вести за све љубитеље уметности и креативности! Школа цртања Гваш поновно отвара своја врата и позива вас да се придружите нашем инспиративном путовању у свет ликовног израза.

Свесни смо колико је важно развијати вештине цртања и изражавања кроз уметност. Наша школа цртања Гваш пружа вам јединствену прилику да откријете свој креативни потенцијал и усавршите своје вештине уз стручно вођство наших искусних уметника.
Овде, у нашој школи цртања, нудимо различите часове прилагођене свим разликама у знању и старости. Без обзира јесте ли почетник који тек започиње своје ликовно путовање или сте већ искусни уметник који жели усавршити своје вештине, имамо нешто за свакога.

Наша предавања су динамична и интерактивна, с нагласком на индивидуалном приступу сваком ученику. Кроз тематске радионице, вежбе цртања, техничке демонстрације и креативне пројекте, подстичемо вас да истражите различите стилове, технике и медије. Од цртања оловком и угљеном, до акварела и уља на платну, имаћете прилику да откријете разноликост ликовног света!

Наш тим преданих уметника ће вас водити кроз процес учења, пружајући вам корисне повратне информације и савете за побољшање ваших радова. Учићете и инспирирати се међусобно, градећи пријатељства с другим креативним душама који деле вашу страст за уметношћу.
Школа цртања Гваш такође организује излете на изложбе, уметничке галерије и друге културне догађаје како бисте се додатно надахнули и развијали свој уметнички сензибилитет.

Пријаве су већ отворене! Резервишите своје место што пре јер је број места ограничен. Часови ће се одржавати два пута недељно у Центру за културу и образовање Раковица од септембра 2023. године. Без обзира на ваше циљеве у уметности, желимо вам пружити платформу на којој ћете расти и остварити своје креативне снове.
Видимо се на часовима цртања и сликања, пронађите уметника у себи!

За све додатне информације и пријаве, контактирајте нас на број телефона: 061/247-9728 или путем е-маил адресе: kcrakovica.kristina@gmail.com .

previousnext