Вести

Хорске свечаности – САЗВУЧЈА

ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ НА ХОРСКИМ СВЕЧАНОСТИМА – САЗВУЧЈА
У оквиру манифестације ” Пут духовности”,која се одржава по шести пут у Раковици,а по благослову блаженопочившег Патријарха Иринеја, позивамо вас на треће по реду Хорске свечаности – САЗВУЧЈА.
Позив је за једнодневни хорски фестивал, који је имајући у виду и здравствене околности који нас већ дуже од годину дана притискају, ревијалног карактера.
Позивамо вашу певачку групу,вокални састав,хор да будете део манифестације и наши драги гости.
Уз благослов Његове светости блаженопочившег патријарха Иринеја, Центар за културу и образовање Раковица већ шесту годину заредом, у периоду од 17. до 21. септембра 2021. године, организује манифестацију „Пут духовности“.
У сарадњи са Општином Раковица, манастиром Раковица и црквом у изградњи посвећеној Светом Владики Николају у Реснику, манифестација је добила међународни карактер, окупљајући бројне уметнике и ствараоце .
Ове године имамо леп додатни повод и мотив јер обележавамо 700 година постојања Манастира Грачаница и 100 година Српске Патријаршије.
У оквиру манифестације „Пут духовности“, у великој сали Центра за културу и образовање Раковица организујемо, Сабор духовне музике ХОРСКЕ СВЕЧАНОСТИ под називом САЗВУЧЈА, 19.09.2021.године од 19 часова.
Позивамо вас да узмете учешће и будете део ове традиционалне и престижне манифестације.
Рок за пријаву апликације за учешће на ХОРСКИМ СВЕЧАНОСТИМА – САЗВУЧЈА је 10. септембар!
Програмски оквир наступа би обухватио извођење духовних композиција (неколико или једне песме) у трајању од 7-10 минута.