Вести

ПРЕДСТАВА “УДАЈ СЕ МУШКИ” ОДУШЕВИЛА РАКОВИЧКУ ПУБЛИКУ

У петак, 8. марта 2024. године, смо у препуној сали Центра за културу и образовање Раковица обележили Дан жена уз фантастичну представу „Удај се мушки“. Смех и аплауз су се смењивали, а сат и по комичних сцена пролетело је у добром расположењу и општем одушевљењу!

Глумачку екипу на челу са Стефаном Урошем Тешићем, у улози младожење Добрице, и Снежаном Савић у улози таште, потом Милошем Ђорђевићем у улози Рубеоле, Јовановић Александром и Котур Предрагом у улогама пријатеља и Ратком Танкосићем у улози свештеника за свадбе и сахране, публика је на крају наградила стојаћим овацијама и вишеминутним аплаузом!

Представа је приближила публици једну причу из живота на несвакидашњи и комичан начин. Прича је додатно занимљива и смешна, јер говори о комичној страни живота једног незапосленог младожење и поставља питање “Како организовати свадбу за десет дана из угла младожење који је банкрот, јер му је новац потрошио најбољи пријатељ, док ташта замишља да ви нисте довољно добри за њену ћерку, будућа супруга има прохтеве, заузет пословни живот и вас који живите код таште док она ради у Абу Дабију, ваши пријатељи можда и нису само ваши пријатељи, а треба да вам помогну. Један је већ прокоцкао вашу штедњу, а други је заљубљен у вашу будућу жену док свадба треба да буде из снова, јер тако жели она, а ви имате само њих и имагинарну агенцију за венчања и врло мало времена за све што захтева грандиозна свадба.”