Blog

Понуда за изнајмљивање простора

ПОНУДА ЗА ИЗНАЈМЉИВАЊЕ ПРОСТОРА

 

Центра за културу и образовање Раковица, налази се у улици Мишка Крањца 7, у општини Раковица. У непосредној близини зграде Центра налазе се зграда Градске општине Раковица и отворени тржни центар Капитол Парк.

Веза с осталим деловима града: поред зграде Центра стају аутобуси бр. 47, 59, 50, 37 , а у непосредној близини је и станица трамваја бр. 3.

Центар је стратешки добро позициониран, јер се налази у близини највећих саобраћајница и једноставно се долази до великих конгресних центара у Београду.

Иза Центра се налази паркинг простор.

 

Сала Центра за културу и образовање Раковица, са професионалном позоришном сценом, потпуно је реновирана. Сала располаже са 352 места климатизованог простора и технички је опремљена. Уз комплетну аудио опрему и расвету, поседује и могућност коришћења видео записа на платну. У њој се одржавају позоришне представе, концерти, трибине, као и најразноврснији мултимедијални догађаји, презентације и пословни скупови.

 

Галерија Центра за културу и образовање Раковица, има 80м расположивог простора. Комплетан шински систем за качење слика и визуелног материјала. У галерију се може поставити око 100 столица за потребе стручних, пословних скупова, трибина или других потреба закупаца. Доступна је и видео-бим пројекција. Осветљена је природном светлошћу, али се по потреби може затамнити.

Простор галерије је идеалан за одржавање изложби, презентација, предавања, трибина, пословних скупова, јачања тимског духа кроз креативне и едукативне радионице, семинара различитог типа.

 

Уз закуп Сале и Галерије, можете закупити и гардеробе, као и банкет салу при галерији, где се могу одржавати коктели, поставити закуска и послужење за посетиоце.

 

Пословни и канцеларијски простор Центра за културу и образовање Раковица, налази се на спрату,  у управном делу зграде. Опремљене су столовима, столицама, интерактивним таблама и простором за одлагање. Пословни и канцеларијски простори су идеални за школе и креативне радионице, мање пословне скупове и састанке.

 

 

Додатне услуге које, по договору, можемо да пружимо приликом организовања ваших догађаја су:

  • Организација и/или помоћ при организацији догађаја.
  • Стручну помоћ запослених при реализацији програма.
  • Техничку помоћ при реализацији програма (мајстор тона, светла и сцене).
  • Промоцију на званичним интернет странама Центра.
  • Припрема за штампу и штампа пратећег материјала ваших догађаја.
  • Професионални модератори и водитељи програма
  • Паркинг
  • Превоз

 

Кафе Центра

Сала Центра, поглед са сцене

Галерија, улази у банкет салу

Галерија, улази у салу

Галерија Центра, угао

Банкет сала у наставку галерије

Галерија центра

Сала Центра, поглед на позорницу

 

 

 

previousnext