Blog

UNA SAGA SERBICA – НОВОГОДИШЊИ СПЕКТАКЛ У ЦЕНТРУ

У Центру за културу и образовање Раковица ће 21. децембра наступити јединствена плесачка трупа UNA SAGA SERBICA.

Феноменални плесачи ове јединствене трупе на нашим просторима, дочараће публици Плес богова, кроз изузетне кореографије и сценски наступ на за памћење.

 

UNA SAGA SERBICA професионални је играчки ансамбл с успешном традицијом модерног сценског спектакла. Кроз игру, музику, костиме, сценографију, али и специјалне ефекте, ова трупа представља нову форму оживљавања изворног балканског фолклора.

Од своје прве премијере у Сава центру, 2013. године, млади, професионални играчи трупе годинама одушевљавају публику повезујући игру и атрактиван визуелни доживљај, као и етно-ритмове с модерним нотама.

Покретима тридесет плесача и солиста, UNA SAGA SERBICA испричаће љубавну причу уплетену у призму народног предања, кроз утицај разних божанстава и митских бића у које се некада веровало широм Балкана.

 

Карте су у продаји од 23. новембра.

Цена карата у претпродаји до 5. децембра су 600 динара, а од 5. децембра ће се карте продавати по цени од 700 динара.  Карте можете купити у Центру за културу и образовање Раковица сваког радног дана од 9-17 часова, а викендом можете резервисати карте позивом на број телефона 061 65 88 286.

 

 

previousnext