Вести

Манифестација „Дани таттоо уметности“ у Центру за културу и образовање Раковица

Манифестација „Дани таттоо уметности“ у Центру за културу и образовање Раковица.

Погледајте делић атмосфере са јучерашње, прве вечери, а у случају да сте пропустили да дођете, то можете учинити вечерас, 28. маја од 19h до 23h у галерији Центра за културу и образовање Раковица. УЛАЗ ЈЕ БЕСПЛАТАН!

Манифестација „Дани таттоо уметности“ представља пре свега промовисање таттоо културе. Сам програм садржи радно-промотивни, едукативни као и забавно-уметнички део. Можете погледати и изложбу радова таттоо уметника, као и њих саме.
Сврха манифестације је приближавање једне врсте уметности широком аудиторијуму на један забаван и пре свега реалан начин.
Посетиоци могу да уживају у раду таттоо уметника, као и да закажу своје термине уз одређени попуст. Можете да нашим уметницима постављате питања и да са њима дискутујете о ономе што вас из ове области занима.
Радно промотивни део програма чине таттоо уметници који уживо тетовирају током целе манифестације, као и едукативни део на коме смо вам приближили историју тетовирања и разјаснили све недоумице и предрасуде везане за таттоо уметност.
Забавни део програма употпуњује Дј Басиц који је са нама током целе вечери.

Видимо се вечерас у галерији Центра од 19h!