Вести

Припремна настава за полагање мале матуре

Центар за културу и образовање Раковицa, трећу годину за редом,  организује:

  • бесплатну припремну наставу за малу матуру из  српског језика  и математике, за ученике свих основних школа са територије Раковице.

И ове године смо направили озбиљан искорак у правцу формирања  средишта едукације деце и младих, као и помоћи у области професионалне оријентације. Све са жељом и циљем да Центар за културу и образовање постане и остане истински центар и полазиште образовања, уметности и културе за све наше суграђане.

Конкурс траје од 18. јануара до 01. фебруара 2021.године. Пријаве се примају на мејл: matura.rakovica@gmail.com. У пријави написати: име и презиме полазника, назив школе коју похађа, име и презиме и контакт телефон родитеља или старатеља.

Припремна настава почиње  12. фебруара 2021. године и трајаће до 12. јуна 2021. године. Сваке суботе и недеље,  у просторијама Центра, часове ће држати реномирани професори,  са искуством у раду на припреми за малу матуру. Поштујући епидемиолошке мере и безбедност деце и професора, часови ће бити организовани по мањим групамa.

На сајту Центра биће детаљне информације, тачна сатница  и биографије професора. У питању су еминентни, професионални педагози, у активној служби, који имају драгоцено и дуготрајно искуство у педагошком раду са децом.