Вести

ХУМАНИТАРНИ ДЕЧЈИ САЈАМ – ПОМОЗИМО СОФИЈИ

У суботу 20. јуна, од 10 до 20 часова, на платоу испред McDonald’s ресторана на Видиковцу, одржаће се Хуманитарни дечји сајам, са циљем прикупљања средстава за тешко оболелу девојчицу Софију Маркуљевић.

Софији је са два и по месеца дијагностификована изузетно прогресивна и смртоносна неуромишићна болест – Спинална мишићна атрофија тип I.

Молимо све који су у могућности да својим прилозима помогну да се прикупе средства за њено лечење.

У оквиру Хуманитарног дечјег сајма, организован је низ догађаја: радионице за децу, наступ аниматора, бесплатне дечје представе, атрактивни и занимљиви наступи: представника креативних и образовних установа са територије општине Раковица, (школе цртања и сликања, школе плеса, школе балета, школе певања, страних језика и школе глуме и др.).

У 18 часова, почиње хуманитарни концерт на коме ће наступити: балетски студио “Мага Магазиновић” са свим одељењима, трупа “Una Saga Serbica” са првим ансамблом, као и балетски студио “Арт центар”.

Организатори Хуманитарног дечјег сајма су: Градска општина Раковица, Центар за културу и образовање Раковица и балетски студио “Мага Магазиновић”.