Blog

HomeМузички програмГОДУМ – додела Повеље Небојши Стојановићу

ГОДУМ – додела Повеље Небојши Стојановићу

Удружење музичара џеза, забавне и рок музике је 20. марта 2018.г., поводом прославе 65 година од свог оснивања, доделило је Повељу за допринос развоју музичког стваралаштва и интерпретације на пољу џеза, забавне и рок музике Центру за културу и образовања Раковица, нашем продуценту и уреднику Небојши Стојановићу, једном од идејних твораца пројекта “Сигурна кућа за РнР”, који ће овог априла прославити пуне три године.

“Захваљујем се у име Центра за културу и образовање Раковица и Сигурне куће за РнР. Хвала Удружењу које је препознало наш напор у пласману осведочених вредности! РнР ће и надаље у Раковици имати своје сигурно уточиште!”, изјавио је том приликом Небојша Стојановић. Додели је присуствовао и мр Златко Караферић, наш музички уредник, такође један од идејних твораца “Сигурне куће за РнР”.

Овом врло значајном повељом признато је и похваљено наше ангажовање у позиционирању и популарисању овог вредног и квалитетног музичког садржаја. Доказали смо да РнР ипак није остарио!

Прашили су у протеклом периоду: Џинџер и Драги Јелић, Гале Кербер и Најда, Рамбо Амадеус, Зона Б, Дејан Цукић, Чутура и пријатељи, Дадо Топић & Тиме афтер тиме Банд, Електрични оргазам, Шкртице! А за 12.-и април, када славимо јубилеј, припремамо рок спектакл! Наступиће: Никола Чутурило & Чутура бенд, Драги Јелић, Гиле Оргазам, Дамјан Башић, Пера Џо, Дејан Цукић! Припремамо изложбу – поставку Рок музеја, као и промоцију књиге Петра Јањатовића “Еx Yу рок енциклопедија”…

previousnext