Blog

Април у Центру

Крајем априла, у Центру за културу и образовање Раковица, организоваћемо неколико занимљивих догађаја за наше суграђане.

У уторак 20. априла, биће отворена изложба дечјих радова. У питању су карикатуре, настале у оквиру конкурса Мали Пјер, у организацији удружења Пријатељи деце Раковице.  На конкурсу су учествовали ученици свих разреда основних школа са територије општине Раковица.

Посебан сегмент у галерији Центар биће посвећен радовима деце полазника Центрове школе цртања и сликања Гваш, инспирисаних Ускрсом.

Изложбу ће посетиоци моћи да погледају у наредних месец дана. За оне који не могу да дођу до нас, радови е бити доступни и онлајн на нашим друштвеним мрежама и на нашем сајту.

У петак 23. априла, на вечерњој сцени Центра, гостоваће ансамбл представе „Моја жена се зове Златко“.  Улаз на представу је бесплатан, а карте се могу преузети у Центру, од понедељка 19. априла, у периоду од 09:0 до 15:00 часова.

Спремили смо и посебно изненађење за наше најмлађе суграђане. У суботу 24. априла у 17:00 часова, на дечјој сцени центра биће одиграна премијера представе Пепељуга, рађена у продукцији ЦКО Раковица.

Радујемо се што са вама, драги суграђани, можемо да поделимо лепе вести и за вас радимо пуном паром.

 

previousnext