Blog

8. МАРТ У ЦЕНТРУ – ПРЕДСТАВА „ПОВРАТАК ОТКАЧЕНИХ“

POVRATAK OTKACENIH

Прославите Дан жена у Центру за културу и образовање Раковица!
Припремили смо Вам урнебесну комедију „Повратак откачених“ у среду 8. марта од 20 часова.

Улоге:
Моника Ромић
Борис Миливојевић
Славица Љујић
Јована Младеновић
Александар Којић
Даница Радуловић
Специјални гост: Игор Лазић Ниггор
Специјални гост из офа: Милорад Милинковић

Текст: Славица Љујић
Режија, сцена и избор музике: Моника Ромић

Наставак хит представе! Комедија! Водвиљ! Мјузикл!
Ова урнебесна комедија / водвиљ /мјузикл настала је као одвојен наставак представе „Откачене“, која је освојила публику актуелним темама, шареноликим ликовима препознатљивим из свачије свакодневице а све кроз узбудљив заплет.

“Повратак откачених” са собом доноси нове згоде и незгоде, сада већ познате породице Јовановић.

Наши јунаци су и у овом наставку заиграни, весели, често наивни и лакомислени, али са друге стране озбиљни и посвећени.

Сестре Беба и Зага (Моника Ромић и Славица Љујић) су и даље блиске, али и даље потпуно различите. Након што се и трећи пут развела, не часећи часа, већ тражи следећег кандидата. Након званичног развода на суду, испред истог упознаје потенцијалног кандидата за новог мужа. Беба је приморана да упозна Воју (Борис Миливојевић) са својом породицом, на чему он упорно инсистира из једног посебног разлога који ће Бебу тотално избацити из колосека. Нека нова сазнања ће испливати на површину њеног и Војиног односа, што че довести до неочекиваних ситуација.

Загина комшиница, Ана (Даница Радуловић), и даље трага за човеком свог живота, али овога пута је убеђена да га је и нашла и коначно ће изаћи на први састанак са својом симпатијом, да ли ће се састанак завршити браком или мраком, видећемо…

Загина ћерка, тинејџерка Лола (Јована Младеновић), постаје девојка, без обзира што Зага и Беба желе да она што дуже буде њихова девојчица.

Да ли ће девојчице / девојке / жене овога пута променити своје животе, да ли ће наћи праве партнере, да ли ће прећи преко свих препрека како би стигле до свог циља – сазнаћете у овој урнебесној комедији!

И на крају – дајемо гаранцију да ћете из позоришта изаћи задовољни као и први пут!

Пажња, пажња!! И ви који нисте гледали први део слободно дођите, за Јовановићке вам не треба предзнање, осим оног да ћете се од срца насмејати.

РЕЧ АУТОРА
“Повратак откачених“ је наставак представе “Откачене”, обрађује време у којем живимо и проблеме са којима се носимо, кроз призму наших специфичних јунака.

Овај позоришни комад, се наслања на први део кроз ликове две рођене сестре Заге и Бебе. Оне су овог пута стављене пред нове изазове, који су у тесној вези са оним што је у нашем друштву представљено као табу или општеприхваћено друштвено понашање. Склоност ка погрешном избору наше јунакиње одоводи на погрешан пут којим оне сигурно корачају.

Да ли ће одустати од својих циљева?

Да ли ће се повиновати општеприхваћеним нормама?

Да ли ће преиспитати своје поступке?

Да ли ће због љубави одустати од својих принципа?

Сазнаћате.

Овај позоришни комад дотиче се најразличитијих питања и проблема, кроз које пролазе жене данас у пословном, мушко-женском, породичном, као и пријатељском односу.

Подршка, љубав и сигурност су ствари које чине однос унутар породице Јовановић, као и шале на међусобни рачун које су саставни део њихових живота још од времена најранијег детињства и њихов специфичан одговор на све проблеме који их окружују.

Сестре имају партнере, будуће, бивше, скривене жеље, отворене амбиције… и њихови односи су изграђени на реалним животним ситуацијама, али које, када се дешавају неком другом су веома бизарне и комиче.

Информације и резервације: 011/3582-493

Цена улазнице: 500 динара

previousnext