Школа гитаре Старчевић

О ШКОЛИ ГИТАРЕ СТАРЧЕВИЋ

Школа гитаре Старчевић је основана 2016. године и сада већ окупља на десетине љубитеља гитаре свих узраста, на више локација у Београду (у Центру, Раковици, на Новом Београду, Цераку, Видиковцу… ). Школа је настала као резултат вишегодишњег педагошког и концертног искуства, а њен оснивач је Никола Старчевић, гитариста и композитор, који је и главни предавач и креатор метода и програма по коме се одвија настава школе. Овај јединствени програм који обухвата све основне технике извођења и велики број музичких стилова, доступан је сада свим Београђанима који воле гитару, без обзира на узраст, ниво знања и музички укус.

У оквиру групне или индивидуалне наставе можете научити или унапредити своје знање и умеће свирања на акустичној, класичној или електричној гитари. Свирамо класику, поп, рок, етно музику и учимо све технике извођења – класична, фингерстајл и свирање трзалицом. Радимо такође на музичком описмењавању, сви наши полазници уче да свирају из нота. За оне који желе, постоји могућност стицања државно признате дипломе о завршеном нижем музичком образовању. Током године организујемо наступе наших полазника, самостално или у оквиру различитих културних манифестација. Такође организујемо и летњи гитарски камп, где гитаристи имају прилику да се друже и интензивно раде на унапређењу свирања. Без обзира колико имате година, да ли сте почетник или већ свирате, да ли желите да научите само акорде поп и рок песама или озбиљније композиције и сола, позивамо вас да се придружите десетинама оних који са нама уче и свирају. Све што је потребно јесте да имате неку гитару и вољу да научите, остало је наша брига.

 

 

Биографија
НИКОЛА СТАРЧЕВИЋ (1980) живи у Београду.Године  2003. дипломирао је гитару на ФМУ у Београду у класи проф. Вере Огризовић и сада ради као проф. гитаре у Београду. Компонује и изводи на фестивалима и сценама широм света различите музичке стилове, у различитим музичким саставима. Многи уметници у свету изводе и снимају његове композиције.

Председник је удружења Балкан арт, које се бави заступањем уметника и промовисањем музичке уметности у свету и код нас, са акцентом на уметности са балканског поднебља.

ТЕРМИНИ:

Среда

18.00 (млађи)

19.30 (млађи)

 

Контакт:

телефон: 0642129765

info@skolagitare.rs

 

Početna