Vesti

Besplatna priprema za polaganje male mature i upis na fakultete

U Centru za kulturu i obrazovanje Rakovica biće organizovani BESPLATNI sadržaji u periodu od 01. decembra 2019. godine, pa sve do 1. juna 2020. godine.

Zbog velikog uspeha i odziva učenika na program pripreme za polaganje završnih ispita u osnovnim školama i prijemnih ispita na fakultetima, koje smo organizovali tokom 2019. godine, ponavljamo besplatan program priprema. Ovog puta ga produžavamo i obogaćujemo.

Od 15. januara 2020. godine, organizovaćemo besplatnu:

  • PRIPREMU ZA MALU MATURU
    • Pripremni časovi iz matematike i srpskog jezika.
  • PRIPREMU ZA UPIS FAKULTET ORGANIZACIONIH NAUKA I EKONOMSKI FAKULTET I SL.
    • Pripremni časovi iz matematikae.

Besplatni sadržaji su namenjeni pre svega našim mladim i najmlađim sugrađanima s teritorije gradske opštine Rakovica i njihovim potrebama.

Pripremu za malu maturu i upis na fakultet drže aktivni renomirani profesori, sa dugogodišnjim pedagoškim iskustvom i iskustvom u pripremi đaka za upise u srednju školu i fakultete.

U razgovoru sa korisnicima naših usluga, usmerili smo sve kreativne snage u organizaciju sadržaja koji će u najvećoj meri odgovoriti njihovim potrebama.

Pripreme za polaganje male mature i upis na fakultete, počinju od 15. januara 2020. godine.

Prijave se primaju na mejl: matura.rakovica@gmail.com do popune mesta.

Detaljnije informacije o besplatnim sadržajima biće na vreme, objavljene na sajtu Centra za kulturu i obrazovanje Rakovica www.ckorakovica.com i društvenim mrežama Centra.