Za ljubitelje rok muzike, bluza i panka – Dan zaljubljenih u Sigurnoj kući za ROCK’n’ROLL

Sigurna kuća za ROCK’n’ROLL i u novoj godini nastavlja da radi punom parom!

14. februara, za dan koji ima poseban značaj za sve zaljubljene duše, spremili smo nešto zaista posebno: nastup „Škrtica“.

Novi spektakl u Centru za kulturu i obrazovanje Rakovica je i prilika za sve zaljubljenike u hard rok, bluz, psihodeliju i pank da uživaju u vrhunskoj svirci.

 

Zoran Kostić Cane, frontmen „Partibrejkersa“ je pevač sasvim novog sastava „Škrtice“, sastavljenog od muzičara iz nekoliko kultnih beogradskih bendova. Supergrupu osim Caneta cine gitaristi Boris Mladenović (Jarboli) i Vladimir Kolarić (Veliki prezir), basista Boško Mijušković i bubnjar Danilo Luković (oba iz Straight Mickey and the Boyz).

„Škrtice“ su mali ad hok nepretenciozan bend, mešavina psihodelije, hard roka, bluza eksperimentalne muzike. Okupljen da bi se sa puno emocija osvrnuli na život koji se dešava oko nas i u nama, bend se obraća ljudima sa željom da ih natera da se menjaju, posvete stvarima koje vole, ne ostaju ravnodušni i probudi želju za životom. Teme koje se provlače kroz tekstove nužne su u vremenu u kom živimo, a snaga muzike koju su donele „Škrtice“ svakako vas neće ostaviti ravnodušnim.

Centar za kulturu i obrazovanje Rakovica i Sigurna kuća za ROCK’n’ROLL Vas pozivaju da za Dan zaljubljenih zajedno uživamo u odličnoj muzici i još jednom rok spektaklu.

Koncert počinje u 21 čas.

Ulaznice po ceni od 600 dinara u pretprodaji i 700 dinara na dan koncerta mogu se kupiti svakog dana na blagajni Centra za kulturu i obrazovanje Rakovica.

Informacije i rezervacije: 011/3582 493

Promena pisma
SIGURNA KUĆA ZA ROCK’N’ROLL
Kalendar aktivnosti

Kalendar dešavanja-1

Centar-za-kulturu-Rakovica-logo