Вести

Викенд код Цврлета

У суботу и недељу настављамо са дивним позоришним авантурама у друштву трупе максиму с Арт на наших драгих Цврлана.

У суботу у 17 часова биће приказана представа „Принцеза и два љута гусара“

Ова духовита позоришна представа приближава деци свет маште и развија њихову креативност. Принцеза Цвета, њен отац капетан Леворуки и принц далеког краљевства Џек запловиће светом у потрази за благом.

Представа је осмишљена тако да деца поред добре забаве нешто и науче. У томе ће им помоћи наши јунаци кроз низ урнебесних и смешних ситуација.
Размажена принцеза тражи своје давно изгубљено наследство како би се удала за принца у кога је заљубљена од малена.
У потрази јој помаже њен отац и нови члан посаде који се случајно насукао на њихов брод. Да све буде занимљивије и он тражи своју љубав, баш као и принцеза. Наше јунаке очекује узбудљива пустоловина која приличи правим гусарима.

За узраст од 4-12 година (и старије  наравно).

У недељу у 12 часова биће приказана представа „Црвенкапа“

…Била једном једна девојчица која је носила црвену капу… „ Прича о вуку и Црвенкапи “ је луткарска представа која на посебан и духовит начин приказује познату причу о девојчици и њеним авантурама. Лутке и маске које играју у представи су ведрог и симпатичног изгледа и причају забавну и занимљиву причу без било каквих страшним тренутака. Малишани кроз нашу представу уче о основним појмовима позоришта и рада са луткама, о глумцима и ликовима које они тумаче, о сцени и сценографији, о заплету и веселом расплету.Као што свака комедија почиње комичном ситуацијом,тако су се ликови наше представе Мајстор Рајко и Спремачица Мара, нашли усред представе која само што није почела. Како ће да „ поправе „ и „ почисте „ бајку остаје вам да сазнате…

За узраст од 2-8 година (и старије  наравно).