Večernja scena: LARI TOMPSON

U nedelju, 03. juna u 20 časova na sceni Centra za kulturu i obrazovanje Rakovica biće izvedena predstava „Lari Tompson“ Teatra Levo, po tekstu Dušana Kovačevića, u režiji Uglješe Šćepanovića.

 

O PREDSTAVI

 „…posle svake predstave imam prelom duše…” – Dušan Kovačević

O REDITELJU

Uglješa Šćepanović (Darko Purić) je glumac, reditelj i doktor. Diplomirao je na Medicinskom fakultetu u Beogradu. Režirao je predstave za decu i odrasle. Nagrađivan je za režiju na  mnogobrojnim festivalima. Živi i radi u Beogradu. Trenuto je angažovan kao glumac i reditelj u Teatru Levo.

TEATAR LEVO i AKUD IVO LOLA RIBAR

Teatar Levo je pozorište  AKUD-a „Ivo Lola Ribar“ koje postoji koliko i sama „Lola“ – od 1944. godine.  Repertoar Teatra ”LEVO” zasniva se na tekstovima afirmisanih srpskih i svetskih autora i sublimira tradiciju koju teatar u Loli ima od svog osnivanja.

Akademsko kulturno – umetničko društvo ”Lola” je preko sedam decenija posvećeno negovanju i afirmaciji tradicionalnih, obrazovnih, kulturnih i umetničkih vrednosti Srbije i njihovoj prezentaciji  u zemlji i inostranstvu.

 

Predstava je humanitarnog karaktera i celokupan prihod od prodaje ulaznica namenjen je za lečenje devojčice Tamare Đorđević koja živi na opštini Rakovica.

Ulaznice po ceni od 300 dinara možete kupiti svakog dana od 09 do 19 časova u Centru za kulturu i obrazovanje Rakovica.

Informacije i rezervacije: 011/3582 493

Promena pisma
SIGURNA KUĆA ZA ROCK’N’ROLL
Kalendar aktivnosti

Kalendar dešavanja-1

Centar-za-kulturu-Rakovica-logo