The Bestbeat – najveći hitovi Beatles-a u Sigurnoj kući za rokenrol na Dan zaljubljenih!

Sigurna kuća za rokenrol nastavlja da radi punom parom! Ovog puta spremamo vam nešto zaista posebno: nastup benda The Bestbeat, koji izvodi pesme legendarnih Beatles-a, i to u danu koji ima poseban značaj za sve zaljubljene duše – 14. februara.

 

1

The Bestbeat je Beatles tribjut bend nastao 2005. godine, sa ciljem da podseti publiku na najveći bend dvadesetog veka. The Bestbeat nastupa na instrumentima i pojačalima kakve su koristili Beatles-i, u vernim reprodukcijama kostima iz različitih faza karijere, sa prepoznatljivim frizurama, a same kompozicije se izvode u orginalnim aranžmanima i tonalitetima, kao da su u pitanju dela klasične muzike. Da bi svaka sličnost bila potpuna, bilo je bitno imati i levorukog basistu.
Povodom pedesetogodišnjice od izdavanja prvog singla, „Love me do“, najtiražniji američki magazin – Newsweek, uvrstio je The Bestbeat među trideset najboljih svetskih Beatles tribjut sastava. U avgustu prošle godine bend je nastupio u Engleskoj na prestižnom festivalu Beatle week, koji se preko trideset godina održava u Liverpulu, a organizator festivala je Cavern klub, u kome su Beatles-i svirali 292 puta.

 

CKO Rakovica i Sigurna kuća za rokenrol ostaju dosledni u svom nastojanju da pruže izvođačima i ljubiteljima rokenrola najkvalitetnije muzičke ugođaje.

Očekujemo vas na Dan zaljubljenih da zajedno uživamo u najvećim hitovima najveće muzičke atrakcije svih vremena, u izvođenju naših prijatelja iz benda The Bestbeat..

Promena pisma
SIGURNA KUĆA ZA ROCK’N’ROLL
Kalendar aktivnosti

Kalendar dešavanja-1

Centar-za-kulturu-Rakovica-logo