Вести

Премијера дечје представе

У суботу 28. септембра у нашем редовном термину у 17 часова, биће премијерно приказана представа Позоришта Велики мали принц: „МИ СЕ НЕ РУГАМО“.
БЕСПЛАТНЕ УЛАЗНИЦЕ могу преузети на ФЕСТИВАЛУ ЧАРОБНИХ ЈУНАКА ЗА ДЕЦУ, у суботу 28. септембра од 11 – 13 часова, испред McDonald’s ресторана на Видиковцу.

Уз много смеха и забаве, али са јасном поуком, кроз наш мали путоказ о неругању сазнали смо зашто Соња носи плаве патике, какве муке мали МиВутин има кад први пут пође у вртић, зашто некога зову Печурко Петровић, као и то да су родитељи понекад гори од деце и да дугачак језик некад може много да нас кошта.

Представа „Ми се не ругамо“ кроз интеракцију са целом публиком, преко заједничког учења песмице о неругању, на шаљив али јасан и недвосмислен начин показује деци како се осећа особа којој се неко руга, каква осећања изазива ругање и на једној и на другој страни и отвара тему саосећања међу децом.

Глумачку екипу чине: Маја Колунџија Зорое, Јелена Велковски, Драгана Михајловић, Ана Бранковић, Владимир Поповић и Анђелија Поповић.