Novo u Centru za kulturu i obrazovanje Rakovica – Škola dizajna i izrade nakita

Praktično i teorijsko znanje o nakitu.

Gostujući predavači.

Ušešće na modnim revijama, izložbama i snimanjima.

Bez starosnih granica.

izrada nakita

Mlađi školski uzrast subota i nedelja  od 10-11 časova

Stariji uzrast subota i nedelja od 11:15-12:45 časova

Hobisti subota i nedelja 13-14:30 časova

Škola je otvorena za sve koji su zainteresovani, bez starosnih granica. Nastavne grupe se formiraju prema uzrastu a shodno tome i program. Trajanje jednog časa za mlađe grupe je 60 min. Trajanje časa za stariju i grupu hobista je 90 min. Svaka grupa ima dva puta nedeljno čas. Škola prati školski kalendar rada.

Mesečna članarina je 2000 din za mlađu grupu, 2500 za stariju grupu i za hobiste 3000 dinara.

Alat i deo materijala su obezbeđeni za polaznike. Od opreme polaznici treba da nose sa sobom: kecelju, blok A2 (najmanji), drvene ili voštane bojice, obična olovka, gumica, i po potrebi tematski materijali.

Polaznici će steći  praktično i teorijsko znanje o nakitu. Rad će se odvijati u tematskim celinama. Ova škola ima za cilj da razvija sitnu motoriku, maštu, kreativnost, logičko povezivanje, osećaj za estetiku. Od gostujućih predavača biće: modni dizajneri, stilisti, zlatari, konzervatori, profesor Politehnike sa zlatarskog smera, profesor Visoke tehnološke škole departmana ekologije, umetnici.

Nakit koji su napravili polaznici ove škole biće  na pozornici kao deo kostimografije, modnoj reviji, raznim snimanjima, humanitarnim, tematskim i drugim izložbama. Na kraju svakog polugodišta planirana je završna izložba gde ćemo prikazati šta smo sve radili i naučili u tom polugodištu.

Posebno je planirana aktivnost na medijskom promovisanju ove škole i stvaralaštva polaznika koji su uključeni u njen rad.

Školu vodi diplomirani menadžer i zlatar Tamara Zečević.

Kontakt:

Mob: 061/3950-504

Sajt: http://emanbej.weebly.com/scaronkola.html

Facebook: https://www.facebook.com/skola13

Mail: tamaricazecevic@yahoo.com

emanbej@gmail.com

Promena pisma
SIGURNA KUĆA ZA ROCK’N’ROLL
Kalendar aktivnosti

Kalendar dešavanja-1

Centar-za-kulturu-Rakovica-logo