Vesti

UNA SAGA SERBICA – NOVOGODIŠNJI SPEKTAKL U CENTRU

U Centru za kulturu i obrazovanje Rakovica će 21. decembra nastupiti jedinstvena plesačka trupa UNA SAGA SERBICA.

Fenomenalni plesači ove jedinstvene trupe na našim prostorima, dočaraće publici Ples bogova, kroz izuzetne koreografije i scenski nastup na za pamćenje.

 

UNA SAGA SERBICA profesionalni je igrački ansambl s uspešnom tradicijom modernog scenskog spektakla. Kroz igru, muziku, kostime, scenografiju, ali i specijalne efekte, ova trupa predstavlja novu formu oživljavanja izvornog balkanskog folklora.

Od svoje prve premijere u Sava centru, 2013. godine, mladi, profesionalni igrači trupe godinama oduševljavaju publiku povezujući igru i atraktivan vizuelni doživljaj, kao i etno-ritmove s modernim notama.

Pokretima trideset plesača i solista, UNA SAGA SERBICA ispričaće ljubavnu priču upletenu u prizmu narodnog predanja, kroz uticaj raznih božanstava i mitskih bića u koje se nekada verovalo širom Balkana.

 

Karte su u prodaji od 23. novembra.

Cena karata u pretprodaji do 5. decembra su 600 dinara, a od 5. decembra će se karte prodavati po ceni od 700 dinara.  Karte možete kupiti u Centru za kulturu i obrazovanje Rakovica svakog radnog dana od 9-17 časova, a vikendom možete rezervisati karte pozivom na broj telefona 061 65 88 286.