Nova muzička radionica u našem Centru – „MUZIKAONICA“

 

Muzikaonica je namenjena deci uzrasta od 3 do 8 godina. To je carstvo za decu u kom se pevaju dečje pesme, igraju muzičke igre, sluša i stvara muzika, gde se deca razvijaju i ispoljavajući svoju kreativnost, pevajući rastu.

logo-muzikaonica

Celokupan muzički materijal brižljivo je biran i svojim sadržajem i načinom rada u potpunosti odgovara potrebama i mogućnostima dece.

Program Muzikaonice ne samo da razvija njihove specifične muzičke sposobnosti, već i podstiče saznajni, socioemocionalni i psihofizički razvoj svakog deteta.

Rukovodilac grupe i autor programa je Ana Simanić, diplomirani muzički umetnik i diplomirani pedagog, koja ima višegodišnje uspešno iskustvo kao muzički pedagog u radu sa decom predškolskog uzrasta.

Časovi se održavaju dva puta nedeljno, u trajanju od po sat vremena, u grupama do desetoro dece. Mališani Muzikaonice će imati prilike i da javno prikažu svoja muzička umeća. Upis novih članova traje tokom cele godine. Probni čas je besplatan, a imamo i posebnu pogodnost plaćanja mesečne članarine za seke i bate.

Kontakt:

Telefon: +381 65 4450397

Facebook: https://www.facebook.com/muzikaonica

E mail: muzikaonica@gmail.com

 

muzikaonica