Humanitarni koncert za pomoć Sigurnoj kući u Rakovici

HUMANOST NA DELU

 

Veliki humanitarni koncert za pomoć Sigurnoj kući održan je 23.maja od 20 časova u prepunoj sali Centra za kulturu i obrazovanje Rakovica.

U susret obeležavanju slave Sveti Kirilo i Metodije, Centar za kulturu i obrazovanje Rakovica priredio je koncert humanitarnog karaktera i na ovaj način se pridružio širokoj društvenoj akciji koja u fokus javnosti postavlja brigu o žrtvama nasilja u porodici.

U cilju uspostavljanja održivog mehanizma za ekonomsko osnaživanje žena koje su preživele nasilje, direktorka Centra za kulturu i obrazovanje Rakovica Marijana Butulija istakla je da je ovo prvi u nizu humanitarni koncert koji se organizuje, ovog puta za Sigurnu kuću u Beogradu, i ovom prilikom izrazila zahvalnost svima koji su dali doprinos, umetnicima koji nastupaju i čelnicima Gradske opštine Rakovica.

Na koncertu za pomoć Sigurnoj kući nastupili su Omladinski orkestar pod upravom Slavka Mitrovića Caleta, Škola narodnog pevanja – radijska i vokalna stilizacija Vesna Dimić i Biljana Petković, Pevačko društvo Prelo i kulturno umetnička društva sa opštine Rakovica: Dimitrije Koturović, Mladost Avala, Branko Marković i Lazar Hrebeljanović.

 

 

 

Promena pisma
SIGURNA KUĆA ZA ROCK’N’ROLL
Kalendar aktivnosti

Kalendar dešavanja-1

Centar-za-kulturu-Rakovica-logo