Vesti

Hit predstava „Brakolomije“

U subotu 1. decembra na večernjoj sceni Centra za kulturu i obrazovanje Rakovica, biće odigrana jedna od trenutno najpopularnijih pozorišnih predstava: „Brakolomije“.

Da li ste se ikada pitali, šta vam je to trebalo u životu? I kakvu to magičnu moć ima reč “da” koju izgovaramo pred svedocima, da nam se oči otvore tek posto smo je izgovorili?

Predstava BRAKOLOMIJE, daće vam odgovor na ova, i na još mnoga druga pitanja koja sebi postavljamo od kad je sveta i veka, od kad je muškaraca i žena.

Na duhovit, satiričan, živahan i pozorišno uzbudljiv način, predstava obrađuje sve najtipičnije probleme u bračnim odnosima. Kroz prizmu pomalo pomerenog šou programa pratimo bračne parove, njihove nesuglasice, nepomirljive razlike i duhovite načine kojima se bore svako za svoju stranu.

Uz scenografiju i kostime pune živih kolorita, vedru i pulsirajuću muziku, i hitru i nadahnutu igru proslavljenih glumaca našeg nacionalnog teatra, moći ćete da uživate u celom spektru najduhovitijih problema u muško ženskim odnosima, a da na kraju i sami procenite koji par zaslužuje epitet “najgoreg bračnog para” i time zaslužuje da osvoji glavnu nagradu emisije BRAKOLOMIJE – besplatnu nagradnu brakorazvodnu parnicu.

Igraju: Kalina Kovačević, Aleksandar Srećković Kubura, Nenad Stojmenović, Bojana Stefanović

Karte možete kupiti u pretprodaji po ceni od 400 dinara, svakog dana u Centru za kulturu i obrazovanje Rakovica od 9-17 časova. Pretprodaja važi do 30. novembra.

Na dan predstave, karte će koštati 500 dinara. Rezervacije i informacije na: 3582 493 svakog radnog dana, a vikendom na: 061 65 88 286.