GODUM – dodela Povelje Nebojši Stojanoviću

Udruženje muzičara džeza, zabavne i rok muzike je 20. marta 2018.g., povodom proslave 65 godina od svog osnivanja, dodelilo je Povelju za doprinos razvoju muzičkog stvaralaštva i interpretacije na polju džeza, zabavne i rok muzike Centru za kulturu i obrazovanja Rakovica,  našem producentu i uredniku Nebojši Stojanoviću, jednom od idejnih tvoraca projekta “Sigurna kuća za RnR”, koji će ovog aprila proslaviti pune tri godine.

“Zahvaljujem se u ime Centra za kulturu i obrazovanje Rakovica i Sigurne kuće za RnR. Hvala Udruženju koje je prepoznalo naš napor u plasmanu osvedočenih vrednosti! RnR će i nadalje u Rakovici imati svoje sigurno utočište!”, izjavio je tom prilikom Nebojša Stojanović. Dodeli je prisustvovao i mr Zlatko Karaferić, naš muzički urednik, takođe jedan od idejnih tvoraca “Sigurne kuće za RnR”.

Ovom vrlo značajnom poveljom priznato je i pohvaljeno naše angažovanje u pozicioniranju i popularisanju ovog vrednog i kvalitetnog muzičkog sadržaja. Dokazali smo da RnR ipak nije ostario!

Prašili su u proteklom periodu: Džindžer i Dragi Jelić, Gale Kerber i Najda, Rambo Amadeus, Zona B, Dejan Cukić, Čutura i prijatelji, Dado Topić & Time after time Band, Električni orgazam, Škrtice! A za 12.-i april, kada slavimo jubilej, pripremamo rok spektakl! Nastupiće: Nikola Čuturilo & Čutura bend, Dragi Jelić, Gile Orgazam, Damjan Bašić, Pera Džo, Dejan Cukić! Pripremamo izložbu – postavku Rok muzeja, kao i promociju knjige Petra Janjatovića “Ex Yu rok enciklopedija”…

Promena pisma
SIGURNA KUĆA ZA ROCK’N’ROLL
Kalendar aktivnosti

Kalendar dešavanja-1

Centar-za-kulturu-Rakovica-logo