Gitara za sve uzraste, nivoe znanja i ukuse

Škola gitare Starčević će i ove godine okupljati ljubitelje gitare svih uzrasta u prostorijama Centra za kulturu i obrazovanje RakovicaU okviru grupne ili individualne nastave možete naučiti ili unaprediti svoje znanje i umeće sviranja na akustičnoj, klasičnoj ili električnoj gitari.

Sviramo klasiku, pop, rok, etno muziku i učimo sve tehnike izvođenja – klasična, fingerstyle i sviranje trzalicom. Radimo takođe na muzičkom opismenjavanju, svi naši polaznici uče da sviraju iz nota. Za one koji žele, postoji mogućnost  sticanja državno priznate diplome o završenom nižem muzičkom obrazovanju. Tokom godine organizujemo nastupe naših polaznika, samostalno ili u okviru različitih kulturnih manifestacija. Takođe organizujemo i letnji gitarski kamp, gde gitaristi imaju priliku da se druže i intenzivno rade na unapređenju sviranja.

Bez obzira koliko imate godina, da li ste početnik ili već svirate, da li želite da naučite samo akorde pop i rok pesama ili ozbiljnije kompozicije i sola,  pozivamo vas da se pridružite desetinama onih koji sa nama uče i sviraju. Sve što je potrebno jeste da imate neku gitaru i volju da naučite, ostalo je naša briga.

Gitara za sve uzraste, nivoe znanja i ukuse!

2 časa nedeljno, mesečna članarina iznosi 3.200, za drugo dete 2.000 dinara.

Upis traje cele godine!

Za više informacija zovite ili nam pišite…

064/2129-765

SkolaStarcevic@gmail.com

http://www.balkanart.org.rs/sr/skola-gitare

http://facebook.com/SkolaStarcevic

Promena pisma
SIGURNA KUĆA ZA ROCK’N’ROLL
Kalendar aktivnosti

Kalendar dešavanja-1

Centar-za-kulturu-Rakovica-logo