Вести

HomeМузички програмГитара за све узрасте, нивое знања и укусе

Гитара за све узрасте, нивое знања и укусе

Школа гитаре Старчевић ће и ове године окупљати љубитеље гитаре свих узраста у просторијама Центра за културу и образовање РаковицаУ оквиру групне или индивидуалне наставе можете научити или унапредити своје знање и умеће свирања на акустичној, класичној или електричној гитари.

Свирамо класику, поп, рок, етно музику и учимо све технике извођења – класична, фингерстyле и свирање трзалицом. Радимо такође на музичком описмењавању, сви наши полазници уче да свирају из нота. За оне који желе, постоји могућност  стицања државно признате дипломе о завршеном нижем музичком образовању. Током године организујемо наступе наших полазника, самостално или у оквиру различитих културних манифестација. Такође организујемо и летњи гитарски камп, где гитаристи имају прилику да се друже и интензивно раде на унапређењу свирања.

Без обзира колико имате година, да ли сте почетник или већ свирате, да ли желите да научите само акорде поп и рок песама или озбиљније композиције и сола,  позивамо вас да се придружите десетинама оних који са нама уче и свирају. Све што је потребно јесте да имате неку гитару и вољу да научите, остало је наша брига.

Гитара за све узрасте, нивое знања и укусe!

2 часа недељно, месечна чланарина износи 3.200, за друго дете 2.000 динара.

Упис траје целе године!

За више информација зовите или нам пишите…

064/2129-765

SkolaStarcevic@gmail.com

http://www.balkanart.org.rs/sr/skola-gitare

http://facebook.com/SkolaStarcevic