Budi pažljiv i snalažljiv, drugi dan

Završni kviz takmičenja u poznavanju saobraćaja „Budi pažljiv i snalažljiv“ organizovan je u okviru programa za unapređenje bezbednosti saobraćaja na putevima na području GO Rakovica a takmičari su bili učenici petog i šestog razreda osnovnih škola Rakovice.

Glavni cilj projekta  je unapređenje saobraćajnog vaspitanja i obrazovanja sa ciljem sticanja znanja i navika učenika osnovnih škola neophodnih za bezbedno učešće u saobraćaju.

Na završnom kvizu ocenjivanje odgovora vršio je žiri u sastavu: Zoran Lukić, saradnik u upravi GO Rakovica, višegodišnji predavač i ispitivač pri polaganju vozačkih ispita, Sandra Rodić i Miljaimi Jasmin, policijski službenici i Dejan Radović i Branko Brdar policijski službenici Uprave saobraćajne policije.

Za pobednike kviza Gradska opština Rakovica obezbedila je nagrade – ranac za treće mesto, bluetooth zvučnik za drugo i power bank bateriju za mobilni telefon. Takođe, svaka škola na poklon dobija i bicikl.

Treće mesto sa 113 osvojenih bodova pripalo je ekipi Osnovne škole „Nikola Tesla“ a drugo ekipi Osnovne škole „Branko Ćopić“ sa 114 osvojenih poena.

Prvo mesto u kvizu „Budi pažljiv i snalažljiv“ osvojila je ekipa osnovne škole „Đura Jakšić“ sa 117 poena.

 

 

 

 

Promena pisma
SIGURNA KUĆA ZA ROCK’N’ROLL
Kalendar aktivnosti

Kalendar dešavanja-1

Centar-za-kulturu-Rakovica-logo