Вести

Биографије предавача

ПРОГРАМ: МАЛА МАТУРА – ЗА СВЕ

 

У жељи да одговори на потребе суграђана, Центар за културу и образовање Раковица је организовао бесплатан програм МАЛА МАТУРА – ЗА СВЕ.

Циљ програма је да се професионално и квалитетно организује и спроведе припремна настава за малу матуру.

Стога смо позвали реномиране професоре српског језика и књижевности и професоре математике, који имају вишегодишње и значајно педагошко искуство, као и искуство у припреми осмака за испите. Сви су професори у активној служби, што је велика предност.

 

ПРОФЕСОРИ МАТЕМАТИКЕ

 

 

Копривица Невена

Дипломирани инжењер организационих наука и студент четврте године Природно-математичког факултета – одсек математика и физика. Поседује вишегодишње искуство у раду са ученицима основне и средње школе. 

 

 

Летић Јелена

Дипломирани инжењер организационих наука и студент Мастер студија на Машинском факултету у Београду. Поседује вишегодишње искуство у раду са студентима и ученицима основних и средњих школа.

 

Радосављевић Витомир

Дипломирани инжењер електротехнике. Асистент на Високој ИЦТ школи у Београду где реализује наставу на предметима из области телекомуникација. Звање дипломираног инжењера електротехнике стекао је 2006. године на Електротехничком факултету у Београду. Дугогодишње искуство у подучавању и настави стекао је радом у Средњој техничкој ПТТ школи где је радио као наставник електротехничке групе предмета, као и радом на Високој ИЦТ школи. Тренутно је студент докторских студија Факултета организационих наука на одсеку за Информационе системе и квантитативни менаџмент.

 

 

Ристић Биљана

Последњих 15 година предаје математику у Седмој београдској гимназији.

Пре тога је радила у једној основној школи и неколико гимназија.

 

 

ПРОФЕСОРИ СРПСКОГ ЈЕЗИКА

Вукосав Драгана

 Основне и мастер академске студије (студијска група: Српски језик и књижевност)

на Филолошком факултету Универзитета у Београду. Стално је запослена као наставник у основној школи ,,Никола Тесла“, а претходно је била запослена у Петнаестој београдској гимназији. Има дугогодишње искуство у припреми ученика за полагање испита из мале матуре.

 

 

Живковић Ана

Професор српског језика и књижевности са искуством од преко десет година, како у редовној настави, тако и на часовима припреме за полагање пријемног испита. Дипломирала је на Филолошком факултету у Београду на Катедри за српски језик са јужнословенским језицима.

 

 

Сенић Јасмина

Дугогодишњи професор српског језика.

Предаје у Основној школи,, Никола Тесла“. Претходно радно место је било у Основној школи ,,Франце Прешерн“.

Води драмску секцију. Поседује дугогодишње искуство у припреми осмака за пријемни испит, са запаженим резултатима.

У комисији је за процену квалитета уџбеника при Заводу за унапређивање образовања и васпитања.  Прати педагошка истраживања и лектор је у Педагошким новинама.