Obeležena je slava Centra za kulturu i obrazovanje Rakovica

U Centru za kulturu i obrazovanje Rakovica, obeležena je slava Dan Sv. Ćirila i Metodija, u prisustvu brojnih zvanica i počasnih gostiju. Ceremoniju je vodio jerej Nenad Đurđić iz crkve Sv. Apostola Vartolomeja i Varnave. U čast praznika naše ustanove, priređen je i prigodan kulturno umetnički program. Goste je u ime kolektiva pozdravila direktorka Centra za kulturu i obrazovanje Rakovica, gospođa Marijana Butulija. Ovom prilikom se zahvaljujemo svima koji zajedno sa kolektivom Centra učestvovali u organizaciji i realizaciji programa i svima koji su nam se pridružili u proslavi našeg dana.

Detaljnije

Humanitarni koncert za pomoć Sigurnoj kući u Rakovici

HUMANOST NA DELU

 

Veliki humanitarni koncert za pomoć Sigurnoj kući održan je 23.maja od 20 časova u prepunoj sali Centra za kulturu i obrazovanje Rakovica.

U susret obeležavanju slave Sveti Kirilo i Metodije, Centar za kulturu i obrazovanje Rakovica priredio je koncert humanitarnog karaktera i na ovaj način se pridružio širokoj društvenoj akciji koja u fokus javnosti postavlja brigu o žrtvama nasilja u porodici.

Detaljnije

Veče ruske pesme i poezije

Uoči obeležavanja slave Centra za kulturu i obrazovanje Rakovica, Sv. Ćirila i Metodija, u utorak 22. maja u 19 časova, održaće se Veče ruske pesme i poezije.

Program se organizuje u galeriji Centra.

Očekujemo vas!

 

 

 

 

Gostovanje predstave Centra na sceni Raša Plaović

U četvrtak 17. maja, na sceni Raša Plaović, Narodnog pozorišta u Beogradu, gostovala je predstava Centra za kulturu i obrazovanje Rakovica Scene iz života vladike Nikolaja. Premijera drame protođakona dr Ljubomira Rankovića, u adaptaciji Željka Hubača i režiji Vladimira Lazića, bila je centralni događaj tradicionalne manifestacije Put duhovnosti, koju Centar organizuje i realizuje u saradnji s manastirom Rakovica i uz blagoslov Njegove Svetosti Patrijarha Irineja.

Detaljnije

Promena pisma

SIGURNA KUĆA ZA ROCK’N’ROLL

Kalendar aktivnosti

Kalendar dešavanja-1

Centar-za-kulturu-Rakovica-logo